Slide 1

Over Braga Fish Smokehouse

Wij zijn gespecialiseerd in het roken van zalm, vandaar de naam Sal-Mon. Het verkopen van onze gerookte zalmproducten, andere gerookte en verse visproducten, en schaal- en schelpdieren maakt Braga trots. Maar daar blijft het niet bij. Wij hebben onze Urker en Portugese invloeden gecombineerd en daarmee verrukkelijke huisgemaakte visschotels, vissalades en vissnacks gecreëerd. Wij willen het zilt in ons hart met jullie delen en jullie meenemen in de echte smaak van de zee.

 
Ricardo Braga

 

Ricardo Braga 

Ricardo Braga is van Portugese afkomst en geboren en getogen in de bekende vissersplaats Caxinas/Vila do Conde in het noorden van Portugal. Ook Ricardo is afkomstig uit een echte vissersfamilie en opgegroeid aan zee.
 



Onze rookoven

Wij beschikken over onze eigen rookoven waar we de meest smaakvolle combinaties zelf roken. Door te variëren met verschillende houtsoorten, marinades en kruiden maken we naast onze klassiekers, regelmatig nieuwe combinaties om uw smaakpapillen prettig te blijven verassen.
Slide
PlayPlay